Enlace Blog ATTAC Alcoia-Comtat

Image and video hosting by TinyPic">

sábado, 13 de julio de 2013

El Procés Constituent es presenta a Deltebre

deltebre3
Arcadi Oliveres i Esther Vivas van presentar aquest dijous, 11 de juliol, a la tarda el Procés Constituent a les Terres de l’Ebre. La presentació va tenir lloc al Parc del riu de Deltebre, organitzada pel Centre Social Lo Maset, i unes 170 persones van assistir-hi.


deltebre2Esther Vivas va començar l’acte analitzant l’impacte dramàtic de l’actual context de crisi en la vida quotidiana de la gent i la resposta indignada al carrer que s’ha rebel·lat contra l’actual ordre de coses. “És en aquest context de retallades en drets socials, econòmics i democràtics però també d’indignació i desobediència que es presenta el Procés Constituent” va explicarVivas.


_MG_1814okArcadi Oliveres, per la seva banda, va fer un repàs a alguns dels deu punts que integren el Manifest del Procés Constituent. En concret, va explicar perquè ens cal una Catalunya oberta a la immigració i el paper clau que aquesta juga en el nostre futur. Oliveresva analitzar també el control que el sistema i el poder exerceixen sobre els mitjans de comunicació i va acabar fent un repàs a la indústria de la guerra afirmant que “en una Catalunya independent els exèrcits no hi tenen cabuda”.
L’acte va acabar amb un debat entre tots els assistents que van acordar posar en marxa un grup promotor a les Terres de l’Ebre que es reunirà aquest mes de juliol a Tortosa. L’acte va comptar amb la participació de veïnes i veïns de Roquetes, Amposta, Tortosa, Terra Alta, Sant Carles de la Ràpita i, evidentment, Deltebre, entre d’altres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario